Blog

Az építészet találkozása a múlttal és a természettel

A XIX. századi műemlék épület tisztelete, kiemelése, tájba simulóan – visszahúzódó, egyszerű geometriával megfogalmazott építészeti elemekkel.

A főépület korát szimbolizáló ikonikus gesztenyefa, mely az iskola meghatározó eleme, visszaköszön az új homlokzatokon indák és levélmotívumok formájában, egy a mai generáció szellemiségének megfelelő új megfogalmazásban.

Halász Ágnes
Halász Ágnes
2021.12.07 09:46
Algák és gombák elleni hatékony védelem!

Otthona elhelyezkedésétől és homlokzatburkolatától függően algás vagy gombás fertőzések fordulhatnak elő. A homlokzatfelújítás során a szakképzett kivitelezők általában a következőképpen járnak el: magasnyomású mosóval letisztítják a felületet, fertőtlenítik, például StoPrim Fungal-lal, szükség esetén alapozzák, és a maximális védelem érdekében valódi szilikongyanta (kötőanyag > 50% szilikongyanta) festéket választanak, akár emelt szintű gyári alga- és gombamentesítéssel.

Halász Ágnes
Halász Ágnes
2021.12.10 10:08
Az a titokzatos fekete szín!
A fekete színnek számos tulajdonsága van: magába foglalja a stílust, a dominanciát, a védelmet és az eleganciát is. A fekete homlokzati festékkel színezett házaknak egyedi karakterük van. A StoColor X-black homlokzati festék termékcsalád “hőpajzsként” funkcionál a homlokzati hőszigetelő rendszerek számára.