Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 510 210

Blog

Fedezze fel a Sto természetes mésztermékeit belső terekhez! Széles választékunk kombinálható a kreatív alkalmazási technikákkal, lenyűgöző felületek létrehozásához.

A "Wirtschaftswoche" elemzése szerint a Sto SE & Co. KGaA továbbra is világpiacvezető a homlokzati hőszigetelő rendszerek terén. A stühlingeni székhelyű vállalat ezzel megvédte globális vezető pozícióját.

A Frastanz / Hofen Oktatási Központ előremutató oktatási épületként megkapta az „Építészeti és fenntarthatósági" állami díjat 2021-ben és a „Legjobb projekt 2021” címmel jutalmazták a archilovers.com oldalon.

A regensburgi Bajor Történelem Házára nem jellemző a hivalkodás és a semmitmondó gesztusok. Az épület tökéletesen illeszkedik festői környezetébe, a középkori óvárosba, amely 2006 óta az UNESCO Világörökség része.

Bled közelében, az idilli Lesce faluban található, a BCR d.o.o. Architects által tervezett villa a hagyományos tetőformának és a természetes megjelenésű klinker-burkolatú homlokzatnak köszönhetően elegánsan illeszkedik a vidéki környezetbe.

Origami a város közepén!

A düreni új papírmúzeum tervezése során Klaus Hollenbeck kölni építészt maga a kiállított termékek inspirálták - a hajtogatás, a dombornyomás és a vízjelek a markáns design kiindulópontjává váltak.

Az „Arden Gate” közkedvelt helyen, Birmingham központjában épült fel.

Lenyűgözően puritán! Ez a törökországi Izmirben épült, modern villa a letisztult vonalvezetésével nyűgöz le mindenkit. 

Minden a megfelelő színárnyalaton múlik!

A piros épület bátorságot és magabiztosságot sugároz.

Az ősi fenyvesek és az újonnan telepített mediterrán kertek közepén álló szálloda minden pontjáról csodálatos kilátás nyílik Rovinjra, Szent Eufémia és Szent Katalin szigetére.

A természetes bézstől a szürkéig terjedő semleges és halvány színárnyalatok esetén nem a színek, sokkal inkább a felületi struktúrák emelik ki az épület tömegét és az egyes építészeti megoldásokat. 

Nikola Bašić építésznek a horvátországi Šibenikben megépült Hotel Mandalina épületével sikerült ezt a hatást keltenie. Az épület organikus formája pontosan követi a Mandalina-félsziget alakját, és így a környező táj részévé válik.

Ki ne ismerné a "schönbrunni sárga" színt, elvégre ez áll a legközelebb az arany színéhez. A "schönbrunni sárga" azonban egy fogalom és nem csak egy árnyalat.

Ismét egy izgalmas homlokzati megoldás! A StoSignature lineáris vakolatszerkezete itt izgalmas hangsúlyt kap.

Az Alsó-Ausztria szívében található, magas színvonalú lakóparkot a Gschwantner ZT-GmbH építésziroda tervezte.

A XIX. századi műemlék épület tisztelete, kiemelése, tájba simulóan – visszahúzódó, egyszerű geometriával megfogalmazott építészeti elemekkel.

A főépület korát szimbolizáló ikonikus gesztenyefa, mely az iskola meghatározó eleme, visszaköszön az új homlokzatokon indák és levélmotívumok formájában, egy a mai generáció szellemiségének megfelelő új megfogalmazásban.

Otthona elhelyezkedésétől és homlokzatburkolatától függően algás vagy gombás fertőzések fordulhatnak elő. A homlokzatfelújítás során a szakképzett kivitelezők általában a következőképpen járnak el: magasnyomású mosóval letisztítják a felületet, fertőtlenítik, például StoPrim Fungal-lal, szükség esetén alapozzák, és a maximális védelem érdekében valódi szilikongyanta (kötőanyag > 50% szilikongyanta) festéket választanak, akár emelt szintű gyári alga- és gombamentesítéssel.

A fekete színnek számos tulajdonsága van: magába foglalja a stílust, a dominanciát, a védelmet és az eleganciát is. A fekete homlokzati festékkel színezett házaknak egyedi karakterük van. A StoColor X-black homlokzati festék termékcsalád “hőpajzsként” funkcionál a homlokzati hőszigetelő rendszerek számára.