Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 510 210

Blog
Halász Ágnes
Halász Ágnes
2022.07.28 10:10

Díjnyertes épület a Frastanz Oktatási Központ!

Díjnyertes épület a Frastanz Oktatási Központ!

A Frastanz / Hofen Oktatási Központ előremutató oktatási épületként megkapta az „Építészeti és fenntarthatósági" állami díjat 2021-ben és a „Legjobb projekt 2021” címmel jutalmazták a archilovers.com oldalon.

A természetes anyagválasztás révén otthonos légkört teremtettek, amely az "otthonlét" érzését kelti bennünk. Ez a természetközeliség a homlokzat kialakításában is tükröződik, a Sto földvörös színű vakolatfelülete a természetesség jegyében született. 

Projekt: Frastanz Oktatási Központ, Hofen, AT
Építésziroda: Pedevilla Architects, Bruneck, IT
Fehasznált Sto anyagok: StoTherm Classic - robusztus, külső kompozit  hőszigetelő rendszer, maximális repedés- és ütésállósággal / Kreatív vakolatfelület: StoSignature Exterior: Durván hengerelt / StoColor Dryonic® S: Homlokzatfesték Dryonic® technológiával és kiegészítő SunBlock technológiával, a maximális színválaszték és stabilitás érdekében, biocid filmvédelem nélkül.
Fényképész: Christian Schellander, artboxx, A

Kérdése van? Kérjük, hívja szakértő kollégáinkat a teljeskörű tájékoztatásért!

https://stohomlokzat.hu/munkatarsak#homlokzatszaktanacsadok

#sto #stoépítőanyag #stoépítőanyagkft #tudatosanépíteni #építészet #építés #felújítás #építőipar #homlokzatok #hőszigetelés #szigetelés #hőszigetelőrendszer #hőszigetelőrendszerek #festékek #vakolatok #homlokzat