Effektek és struktúrbevonatok

Az emberek életterüket egyedi elgondolásaik és filozófiájuk alapján szeretik kialakítani. Lehet az mediterrán vagy hűvös skandináv jellegű, nagyon színes vagy éles kontrasztokon alapuló felületképzés, a belterekben a lehető legegyedibb megoldásokra van igény. A Sto felületi bevonatainak széles választékával szinte minden elképzelés megvalósítható. A különböző anyagoknak köszönhetően a Sto effekt- és struktúrbevonatai sokoldalú fal és mennyezet kialakítási lehetőséget biztosítanak. Mindezt környezetbarát és emissziószegény módon, mivel a legtöbb termék ezen a területen is oldó- és lágyítószermentes.
Fedőbevonat egy kicsit másként
A mészre, márványra és vízre alapuló StoCalce Deco egyedi felületek, struktúrák és színek létrehozására alkalmas. A belső tereknek délies hangulatot kölcsönöz, környezetkímélő és ökológiailag fenntartható. A számos kidolgozott, kreatív felhordási technikával klasszikus és modern felületeket is kialakíthatunk.

A megjelenést a tökéletességgel párosítani
A Sto effekt- és struktúrabevonatai szinte kivétel nélkül felhasználhatók falra és mennyezetre egyaránt. A különböző fényességű termékek matt, selymes vagy fémes hatást keltenek. A strukturák kialakításának sem szab határt szinte semmi. Talán egyetlen anyag sem egyesíti olyan tudatosan a színt és a struktúrát, mint a dekoratív StoLook Piccolo sokszínű csipszbevonat. Az igen finom csipszadalék strapabíró, ütés és karcolásálló felületet eredményez. Nagyon sokféle kalakítási módot alkalmazhatunk, mivel a különböző színárnyalatok is szabadon kombinálhatók egymással. Ezáltal érezhetően simább, de markáns jellegű bevonatokat hozhatunk létre.
Belső terek hangulati kialakítása
A színekhez hasonlóan a felületi struktúrák is befolyásolják belső tereink építészeti jellegét. Benyomások egész sorát közvetítik: hagyománytiszteletet, eleganciát, könnyedséget és még sok minden mást. A szabály: minél finomabb a struktúra,
annál nemesebb, minél durvább, annál rusztikusabb és valósabb. 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: