Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 510 210

Hírek

2024.05.30

Várjuk az OPAKFI akusztikai napján!

Várjuk az OPAKFI akusztikai napján!

A Sto Homlokzat üzletág munkatársai szeretettel várják a résztvevőket a Sto standon az OPAKFI akusztikai szakmai napján, ahol Kirner Zsuzsanna tervezői tanácsadó, okleveles építészmérnök, előadást tart 12 órától.

Az Optikai, Akusztikai, Film- és Színháztechnikai Tudományos Egyesület (OPAKFI) a hagyományt őrizve akusztikai szakmai napot tart. A rendezvényre 2024. május 31-én 9 órától kerül sor a zuglói Szent István Király Zeneházban. (1145. Budapest, Columbus utca 11.)

Az egész napos program keretében szakmai előadásokat tekinthetnek meg látogatóink, melyek fő témája ebben az évben a könnyűszerkezetes épületek, épületszerkezetek. Az előadások a könnyűszerkezetes, azon belül kiemelten a CLT paneles építés építészeti, épületszerkezeti és akusztikai tervezésének kérdéseire, e feladatok összehangolására világítanak rá. A szakmai konferencia mellett akusztikai építőanyagok és burkolatok szakkiállítása is zajlik, ahol a résztvevők megismerkedhetnek az épület- és teremakusztikában alkalmazott gyakorlati megoldásokkal.

A szakmai napon a Magyar Építész Kamara tagjai számára továbbképzési pont szerezhető. A rendezvényt a Magyar Mérnöki Kamara Akusztikai Tagozata támogatja. A rendezvény a házigazda Szent István Király Zeneháznak köszönhetően részvételi díj nélküli. Előzetes regisztrációhoz kattinston ide! >

Vissza