Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 510 210

Hírek

2024.03.28

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Kellemes húsvéti ünnepeket!

A Húsvéti tojásvadászat helyett felfedezőútra invitáljuk Önöket, ahol megismerhetnek egy történelmi részletet a Sto múltjából. 

Tudta, hogy a Sto központja és a kutatás, tesztelés, gyártás, logisztikai részlegek a németországi Stühlingenben találhatók, egy olyan telephelyen, amely gazdag történelemmel rendelkezik? Csaknem két évszázaddal ezelőtt az első kemence a cement- és mészüzemek első tüzelőberendezései ott kezdték meg működésüket, ahol az innovációk napvilágot látnak. 

1835 óta írunk történelmet - egy olyan történelmet, ahol több, mint 5500 elkötelezett munkatársunk nap mint nap mindent megtesznek azért, hogy javítsák termékeinket, rendszereinket és szolgáltatásainkat, úttörő fejlesztéseket végeznek, hogy a legjobbat kínáljuk az Ön számára.

Ha már a húsvétnál tartunk: engedje meg, hogy vakolattervezési lehetőségeink inspirálják Önt a Húsvéti tojásdíszítésnél!

A StoSignature homlokzati dizájnunkkal szinte bármilyen tervezési kívánság megvalósítható! Válasszon négy alap textúra közül (Finom, Durva, Lineáris, Graphic) és testre szabhatja őket additív effektekkel (render on render, opak vagy áttetsző bevonatok, szemcsék). 

Az eredmény: Textúrák + Effektek = végtelen lehetőségek!

Kellemes húsvéti ünnepeket és pihentető ünnepeket kívánunk mindenkinek! 

Szenvedéllyel építeni. Tudatosan építeni.

Vissza