Hírek

Új ügyvezető igazgató a Sto Építőanyag Kft. élén
2023.11.01
Új ügyvezető igazgató a Sto Építőanyag Kft. élén

Kedves Partnereink!

Örömmel jelentjük be a Sto Építőanyag Kft. új ügyvezetőjének kinevezését. Hargitai Zsolt 2023. november 1-től tölti be az ügyvezető igazgatói posztot cégünknél.

Hargitai Zsolt több éves tapasztalattal rendelkezik az építőiparban. Az Ybl Miklós Építéstudományi Karon szerzett építőmérnöki diplomát Budapesten, majd az Universale Kft.-nél kezdte szakmai pályafutását. Ezt követően a Menhaus Kft. németországi leányvállalatának vezetését vette át. Magyarországra való visszatérését követően Hargitai Zsolt további vezetői pozíciókat töltött be német cégek leányvállalatainál. 2004 óta a Roto Elzett Kft. tetőablakok üzletágvezetőjeként dolgozott Magyarországon.

„Meggyőződésem, hogy a német középvállalatok kultúrája, mint például a magas minőségű termékek és szolgáltatások, a folyamatos innováció, a munkatársak és az üzleti partnerek megbecsülése a hosszú távú siker a kulcsa. Azért választottam a Sto-t, hogy ezt a célt közösen valósítsuk meg a Sto munkatársaival, akik már az első találkozásunkkor a legmagasabb szintű hozzáértésről tettek tanúbizonyságot“- nyilatkozta az új ügyvezető.

Sok sikert kívánunk Hargitai Zsoltnak új pozíciójában!

Vissza