Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 510 210

Hírek

2023.06.20

A Sto 2023-ban továbbra is világpiaci vezető a homlokzati hőszigetelő rendszerek területén

A Sto 2023-ban továbbra is világpiaci vezető a homlokzati hőszigetelő rendszerek területén

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a német üzleti magazin, a "Wirtschaftswoche" ismét döntött: A Sto továbbra is világpiacon vezetőnek nevezheti magát az "Homlokzati hőszigetelő rendszerek" üzleti területen 2023-ban.

A "Wirtschaftswoche" már több éve díjazza a németországi közepes méretű globális piacvezetőket. Ezek a vállalatok számos pozitív tulajdonságot ötvöznek: gyorsan növekvő piaci területeket foglalnak el, innovatív és nemzetközi szinten működnek, odafigyelnek a stabil pénzügyi struktúrára és karizmatikus márkát fejlesztenek. Ezen vállalatok közül sok még mindig az alapító vagy tulajdonos család kezében van.

A közelmúltban a Wirtschaftsblatt díjazta a jelenlegi világpiaci vezetőket. Magas követelményeknek kell megfelelniük - a legnagyobb vagy második legnagyobb piaci részesedés, 50 millió eurónál nagyobb éves forgalom, amelynek fele külföldön, legalább három kontinensen keletkezik. Az elmúlt hónapok többszörös válsághelyzete, amelyet a koronavírus-járvány, a gázárrobbanás, az ellátási nehézségek és a rendkívül magas infláció jellemzett, sok vállalatot nem hagyott érintetlenül: "A globális válságok miatt a mostani rangsorban is szelektálásra kényszerültek" - írja a Wirtschaftswoche. Annál örömtelibb tehát, hogy a Sto - a korábbi évekhez hasonlóan - ismét világpiaci vezető lett - ismét a "Homlokzati hőszigetelő rendszerek" üzletágban, ahogyan az előző években is. "Számunkra ez szép jele annak, hogy stratégiánkkal jó úton járunk" - mondta Rainer Hüttenberger, a Sto igazgatósági szóvivője. "A nemzetközi jelenlét, a kutatásba és fejlesztésbe való befektetés és a nyereségorientált növekedési pályánk mellett a Sto stratégiájának központi kezdeményezései közé tartozik a fenntarthatóság is." Rainer Hüttenberger szerint a stratégiát csak az elkötelezett munkatársak tudják sikeresen megvalósítani. A Sto csoportnál világszerte több mint 5700 ember dolgozik.

Vissza