Hírek

StoColor Dryonic® S - hosszú élettartamú ragyogó színek Sun-Block technológiával
2020.09.23
StoColor Dryonic® S - hosszú élettartamú ragyogó színek Sun-Block technológiával

Száraz és hosszantartó szépség a homlokzaton

A StoColor Dryonic® S homlokzati festék a Sto legújabb innovációja, mely a homlokzatok számára napernyőként és egyben esernyőként is funkcionál. A Sun-block technológia védi a homlokzat színét a kifakulástól, ugyanakkor a bionikus festék szárazon tartja azokat, eső, köd és harmat után a felület rendkívül gyorsan szárad, így tartva tisztán az épület megjelenését.

 

stocolor_dryonic_s_referenz_loerrach_1

Sok tervező és építtető igényel intenzív és ragyogó színeket épülete homlokzatára. A legfontosabb ennél a választásnál, hogy a színek élettartalma hosszú legyen, a homlokzat ne fakuljon ki és ne foltosodjon. Egy élénkpiros homlokzat néhány év elteltével pasztell rózsaszínné válik, amennyiben a fényérzékeny pigmentek nem védettek. A StoColor Dryonic® S homlokzatfesték megakadályozza ezt a folyamatot. Az anyagba integrált SunBlock technológia tompítja az UV sugárzást és hosszútávon védi meg épületeink színeit.

Homlokzati színek tartóssága

Csak a termografikus kép mutatja a különbséget, a második és negyedik panel a teszten színezett NIR pigmentes festékkel készült.

 

Ahogy egy napvédő krém védi a bőrünket a káros UV sugaraktól, úgy védi a StoColor Dryonic S ("S" - SunBlock technológia jelölése) a homlokzatainkat egy teljesen más dimenzióban. A fényvédelem - ahogy az autóink fényezésénél már évek óta használják - a SunBlock-erként biztosítja a szín stabilitását. Tükrözi a nap sugarait, és védi a fényérzékeny színpigmenteket a kifakulástól. A tervezők tiszta lelkiismerettel használhatják a rendkívül intenzív színárnyalatokat a homlokzatokon. A tulajdonosok biztonságban lehetnek, hogy a kibővített színpaletta használatával néhány év elteltével is olyan ragyogó lesz épületük, mint az első napon.

 

Alkalmazhatóság hőszigetelt homlokzatokra

A StoColor Dryonic® S minden építési aljzatra alkalmazható, felhordása ecsettel, hengerrel és szórásos technológiával is lehetséges. A termék fedőképessége nagyon jó, páraáteresztő és a StoColor színrendszer színeiben keverhető. Nagyon jó mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, amely jelentősen csökkenti a töltőanyag törés kockázatát.
A StoColor Dryonic S termék X-black technológiával is elérhető, amely az intenzív színeknél csökkenti a felületi felmelegedés mértékét, ezáltal megakadályozza a repedések kialakulásának kockázatát. Az X-black technológiával lehetőség nyílik a homlokzati hőszigetelt rendszereknél való alkalmazást.

Kattintson ide és tekintse meg StoColor Dryonic® S termékeinket! > 

Vissza