Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 510 210

Hírek

2020.06.09

Építők napi elismerést kaptak a MÉASZ tagszövetségeinek jelöltjei - Molnár Zoltán tervezői tanácsadónk is a kitüntettettek között van! Gratulálunk!

Építők napi elismerést kaptak a MÉASZ tagszövetségeinek jelöltjei - Molnár Zoltán tervezői tanácsadónk is a kitüntettettek között van! Gratulálunk!

Az Építők Napja miniszteri elismerések kihirdetésére a járványügyi helyzetre tekintettel a mai napon online formában került sor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium szervezésében. Az oklevelek személyes átadása várhatóan szeptemberben lesz.

Az elismerésben részesült kollégákat köszöntve Dr. Boros Anita építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára beszédében kifejtette, hogy az építésgazdaság az öt stratégiai ágazat közé tartozik ma Magyarországon, és kulcs szereppel bír a GDP-hozzájárulás, a foglalkoztatás és a társ-iparágakra kifejtett közvetett hatások révén. Fő kihívásként fogalmazta meg a folyamatos fejlesztés és a fenntarthatóság szükségét, valamint a körforgásos gazdaságra való áttérést az építésgazdaság teljes spektrumában.  Az államtitkár asszony beszéde zárszavában megemlítette, hogy készül az építésgazdasági stratégia, amely várhatóan még a nyáron kormány elé kerül.

A MÉASZ tagságából 2020. évi Építők Napján miniszteri elismerésben részesült Kollégánk is:

Molnár Zoltán, a STO Építőanyag Kft. tervezői tanácsadója:

Molnár Zoltán építészmérnök az iparág egyik meghatározó építőanyag-gyártója, a Sto Építőanyag Kft. tervezői tanácsadója. 2015 óta tagja a MÉVSZ  homlokzati hőszigetelő rendszerekkel (THR) foglalkozó munkacsoportjának, aktív szerkesztője volt a munkacsoport szerkesztésében megjelent első hazai THR Kivitelezői Irányelveknek. 2018 óta a MÉVSZ THR munkacsoport vezetője. Ezen minőségében szervezi a Szövetség műszaki anyagainak továbbfejlesztését, bővítését. A Szövetség szakmai kapcsolattartója rendeletek és szabályozások témakörében az állami döntéshozó, irányító, oktató és koordináló szervek felé.

A MÉASZ elnöksége ezúton is gratulál a kitüntetetteknek, és további sikeres munkát kíván nekik!

Vissza