Hírek

Egy jó választás – Óvodákba, kórtermekbe és élelmiszer-üzemekbe is! - StoColor Sil Premium
2020.06.03
Egy jó választás – Óvodákba, kórtermekbe és élelmiszer-üzemekbe is! - StoColor Sil Premium

Falfestékeinket jellemzően mai napig is a színük alapján ítéljük meg, pedig minőségükben ez a legkevésbé fontos jellemzőjük. Nehéz eldönteni, melyiket szeretnénk (melyiket vagyunk hajlandók beengedni) a saját lakásunkba / szobánkba. Igényes vevőként a mai rendkívül gazdag és minőségében is meglehetősen “színes” piaci kínálatban az elvárásainknak leginkább (és valóban) megfelelő termékek megtalálásához egyre többet kell kutakodnunk az információ-rengetegben. A festék-ipar mára egészen kifinomult szintre jutott és elképesztő különlegességekre is képes. Ennek egyik gyöngyszeme mutatkozik be ebben a cikkben.

A StoColor Sil Premium a Sto beltéri kínálatában az egészség-tudatos szilikát termékcsalád kiválóságaként az egészséges lakókörnyezet-teremtés úttörője.

Természetes ásványi jellegű, tompamatt megjelenésű. Kiváló tulajdonságai közül említésre érdemes hogy kötőanyagából eredő természetes gombagátló (penészgátló) hatása biocid-mentes összetétel megalkotását tette lehetővé, ezáltal a legkiválóbb (A+) emissziós osztályba tartozik.. Egyedülálló összetételének köszönhetően anti-allergén és kedvező kémhatása révén anti-mikrobális hatású. Emellett környezetbarát összetételével a NaturePlus® minősítés rendkívül szigorú követelmény-rendszerének is eleget tesz.

Éppen ezeknek a kellemes tulajdonságainak köszönhetően lakószobáink mellett kifejezetten érzékeny felületekre is alkalmas, pl. bölcsődék, óvodák helyiségeinek, kórtermek falainak, sőt: élelmiszer-előállító helyiségek falfelületeinek festésére is alkalmas és javasolt.

A Sto a bevonat-képzés élvonalbeli fejlesztő- és gyártó cégeként termékfejlesztésében különös hangsúlyt fektet a környezet- és egészség-tudatos törekvésekre.

Bevonat-képzésben is rendszerben gondolkodunk, hogy a legkedvezőbb hatás legyen elérhető. Így a bevonatok teljes egészére (alapozó, glett és festék) egységes, rendszer-elvű megoldásokat kínálunk. Műszaki adatlapjaink és a külső vizsgálóintézetek által kiállított minősítések tengerében széleskörű anyagismereten alapuló műszaki tanácsadásunkkal is segítjük Partnereink választását. Célunk minden esetben a Partnereink elvárásainak megfelelő, optimális eredmény elérése, a “tudatos építés”.

A StoColor Sil Premium beltéri festék adatainak megtekintéséhez kattintson ide! >

Vissza