Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 510 210

Hírek

2021.08.11

Hatásos hőszigetelés – egyedi megjelenés

Hatásos hőszigetelés – egyedi megjelenés

Hatásos hőszigetelés – egyedi megjelenés
A Sto rendszerei a világ legjobbjai közé tartoznak

Igényes építészeti megoldások, napjaink környezeti és gazdasági követelményei, például az energiatakarékosság vagy a  klímavédelem: a homlokzat kialakítása mindig új kihívást jelent a szakembereknek. A helyes tervezés, a hozzáértő tanácsadás és a kiváló termékek biztosítják, hogy ne csak a látvány legyen rendben, hanem a rendeltetésszerű működés és a gazdaságosság is. Ez a cél vezérli az építtetőket, a kivitelezőket és a tervezőket egyaránt.

Szín, forma, anyagok…
Egy homlokzat minőségét nem csak esztétikus megjelenése határozza meg, hanem rendeltetése és élettartama is. Ebben pedig jelentős szerepe van a hőszigetelésnek. Gazdasági és környezeti megfontolásból is egyre gyakrabban alkalmaznak hőszigetelő (WDVS), valamint szerelt, szellőztetett homlokzati rendszereket.

A Sto termékeiből készült kiváló minőségű hőszigeteléseknek számos előnyük van: a jól szigetelt, védett homlokzatok nemcsak az épület üzemeltetési költségeit csökkentik jelentősen, hanem a fűtéshez felhasználandó primer  energiaszükségletet is. Ezzel egyidejűleg környezetkímélő hatást is kifejtenek, amit napjainkban gyakran államilag is megkövetelnek és támogatnak.

Ezenkívül a Sto által kifejlesztett összes hőszigetelő rendszerhez számos dekoratív felületkialakítási lehetőség áll rendelkezésre, amit a széles skálájú szín- és színárnyalatválasztékkal még változatosabbá lehet tenni.

A Sto rendszerekhez felhasznált építészeti elemek, profilok, klinker burkolatok, burkolólapok, faragottkő díszítések, természetes kövek és üvegfelületek tartása kifogástalan, és ezáltal hosszú távon díszítik az építmények falát. A régi és modern épületeket rendkívül hatékonyan lehet szigetelni úgy, hogy megfeleljenek a kor követelményeinek, de közben
egyedi hangsúlyt is kapjanak. Az egyedülálló portfólió, az egy kézben lévő termékeket összefogó, piacképes megoldások sokasága valamint az átfogó szerviz- és tanácsadó hálózat biztosítja, hogy valóban azt hozhassuk létre, amit elterveztünk, és évtizedekig gyönyörködhessünk is benne.

Tekintse át hőszigetelő rendszereinket egyetlen kattintásra!

Hőszigetelő rendszereink megtekintéséhez kattintson ide! >

Kérdése merült fel? Hívja szakértő kollégáinkat!

Kirner Zsuzsanna
tervezői tanácsadó, okl. építészmérnök
Telefon: +36 24 510 228
Mobil: +36 30 241 0501
E-mail: zs.kirner@sto.com
Homlokzat üzletág

Varga István
üzletágvezető
Telefon: +36 24 510 230
Mobil: +36 30 506 5144
E-mail: i.varga@sto.com
Homlokzat üzletág

Vissza